Csapat

Bogschütz Dániel

Bogschütz Dániel

kommunikáció és sajtókapcsolatok

Az autók és az autósport világ életemben közel álltak hozzám, imádtam az ezzel járó sebességet, pörgést és miliőt. Csabival gyermekkori barátokként sok versenyt néztünk meg közösen, és vele együtt éltem végig a versenyzői szárnypróbálgatásait is. A civil életemben egy stratégiai marketing ügynökséget vezetek, így amikor Csabi – már komoly versenyzőként – felkért a kommunikációs feladatok koordinálására, nem volt kérdés, hogy ezen a területen is mellette álljak.

Bencsik Dániel

Bencsik Dániel

Navigátor, versenyzői koordinátor

Édesapám révén ismertem meg a rally-t és a rallyautókat, Ő régebben több versenyautót is épített. Ebben a világban nőttem fel, nem is volt kérdés, hogy a technikai sportok világában dolgozzak (bár régebben a motorsport volt fókuszban). Fehérvári Csabival ápolt hosszú barátságunknak köszönhetően kerültem közel újra az autósporthoz, úgy érzem, hogy fiatal korom ellenére könnyen és gyorsan sikerült a beilleszkedésem a csapatba. Bár nyilván van még mit tanulnom, de megpróbálok felnőni a feladathoz.

Gonda Dániel

Gonda Dániel

navigátor

Az autósport az életem része: Évekkel ezelőtt Szeleczky Tomin keresztül megismertem egy ifjú titánt, aki hozzám hasonlóan közgazdász, de súlyosan rally fertőzött. Fehérvári Csabival pont Tomi ajánlására ültünk össze versenyezni egy összkerekes Sierra Cosworth versenyautóba, amely hátterét a Szeleczky műhely biztosította. Időközben olyan legendás versenyzőkkel ismerkedhettem meg, mint Lajtai Zsolti, vagy Vojcsik Golyó... szép időszak volt!

Csabival először egy parádsasvári hegyi versenyen ültem egy autóban. Navigálni ugyan nem kellett, de nagyon élveztem a kocsiztatást, tetszett Csabi vezetési stílusa és nagyon jól éreztük magunkat az autóban. Amikor az utolsó felfutás után a tréleren lobogtunk lefelé a pályán, - beállt a váltó - nos, azt hiszem akkor beszéltük meg, hogy versenyezni kéne! Most, több év közös versenyzés után célunk, hogy egy magyar mezőnyben és nemzetközileg is ritkaság számba menő versenyautóval induljunk a Historic bajnokság keretein belül itthon és lehetőség szerint külföldön is.

Török Péter

Török Péter

menedzser

Az autósport minden bugyrát megjártam már az elmúlt 40 évben. Voltam versenyző, szervizfőnök, csapatfőnök, menedzser és szakosztályelnök is.
Amikor 2012-ben megismertem Csabit, akkor megláttam magam előtt a mai modern autóversenyzőt: aki szenvedélyből, elhivatottságból versenyez, elég intelligens ahhoz, hogy megszervezze és menedzselje magát és a csapatát. Megtiszteltetésnek éreztem, amikor Csabitól megkaptam a felkérést, hogy segítsem a csapatot és örömmel vetettem bele magam a munkába.

© Copyright Proformance Rallyesport | Minden jog fenntartva