Egy Családi nap az autózás jegyében…

Támogatónk, a Főtaxi Zrt. 2015. június 20-án 09.00-16.00 óra között rendezte meg a Főtaxi családi napot az FTC Népligeti Sporttelepén. Az eseményen természetesen mi is ott voltunk, ahol közelebbről is megmutattuk az érdeklődőknek büszkeségünket, a Subaru Legacy versenyautót, aki pedig az utcai legendákat szereti, a Mitsubishi Lancer EVO VI. Tommi Makinen Edition-ban gyönyörködhetett.

Szunomár Tibor, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója rövid beszédében a Főtaxi versenyzőit méltatta, és mivel a Főtaxi Autósport idén 40 éves, a jeles alkalomra készült emlékéremmel ajándékozta meg a cég egykori és jelenlegi támogatott versenyzőit, így Fehérvári Csabát és Bencsik Danit is.

A rendezvényen Életmentő szívmasszázst oktattak a Főtaxi kollégáinak, a családokat pedig Oldtimer kiállítással, Rally- és Biztonsági öv szimulátorral, valamint Erdős Csaba motoros kaszkadőr, és a Hungária Rendőregylet motoros csapatának bemutatójával várták.

A foci iránt érdeklődő vendégek szurkolhattak az FTC Öregfiúk – Főtaxi kispályás barátságos mérkőzésen, míg a gyerekeknek a Fradi játékosai tartottak edzést.

A résztvevők sorsoláson is részt vettek, ahol a szerencsés nyertesek egy élményautózással lettek gazdagabbak. A nyertesek egy későbbi időpontban, egy Proformance Rallyesport rendezvényen tudhatják meg, milyen egy igazi rallye autóban „navigálni” Csabi mellett…

Reméljük, hogy a látogatók is legalább olyan jól szórakoztak ezen a napon, mint mi, jó volt egy kicsit kikapcsolódni a versenyek között. A képeket köszönjük Dudás Endrének, a rendezvényről egy bővebb képes összefoglalót a www.duen .hu weboldalon láthattok…

Proformance Team

© Copyright Proformance Rallyesport | Minden jog fenntartva