Egy legenda részesei lenni San Marinoban

Aki kicsit is érdeklődik az autósportok, azon belül a rallye szakág iránt, hallott már a Rally Legend versenyről, amit minden évben San Marinoban rendeznek meg, idén már 12. alkalommal, október 9. és 12. között.

A versenyen a nevéhez méltó legendák vonulnak fel évről-évre, a nézők a rallye történetének igazi esszenciáit láthatják élőben, hiszen a mezőnyben olyan autók kapnak helyet, mint például a FORD ESCORT MK1, az AUDI SPORT QUATTRO S1, vagy a Lancia Stratos , Delta Integrale és 037.

Bár saját autót a Proformance Motorsport idén még nem indít, érintettségünk lesz a versenyben, ugyanis első számú navigátorunk, Gonda „Jedi” Dániel felkérést kapott, hogy Thomas Zuppardinak diktálja az itinert egy Alfa Romeo Giulia Sprint GT Veloce Junior típusú autóban 106-os rajtszámmal.

A verseny nagy népszerűségnek örvend szerte Európában, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy közel 150 páros nevezett be majdnem 20 országból. A magyar versenyzők is képviseltetik magukat, rajtunk kívül több hazai név is feltűnik a mezőnyben.

A verseny hivatalos információs pontja a www.rallylegend.com oldal, ahol minden eseménnyel kapcsolatos friss információ megtalálható.

© Copyright Proformance Rallyesport | Minden jog fenntartva