Teljes győzelem Fehérváron!

Bíztató előjelekkel vágtunk bele ebbe a versenybe, mivel a Legacy sikeresen debütált Miskolcon, és azután még tovább fejlesztette az autót a csapat.
A pályabejárás sikeres volt, a csapat jó hangulatban készült a vasárnapi futamokra, a „technikát” is felkészítettük és izgatottan vártuk az első rajtot.

A verseny:

– Az első szakaszon a kezdés kicsit nehézkes volt, Csabi fejben még hangolódott, így egy megforgás után 15 másodpercet vesztettek a srácok.

– A második szakasz rajtja nem sikerült, de szerencsére Csabi utána már csúcsformában autózott, így egy tiszta gyorsasági után sikerült az abszolút 2. helyen célba érni…

– A harmadik szakasz szintén jól sikerült, a nagy „konkurens” Varga Zoltán az M3-as BMW-vel már csak 0,9 mp –re volt a srácok előtt. A szakasz végére a Proformance Rallyesport autója összetettben a 2. helyre küzdötte fel magát.

– A negyedik szakasz volt a fordulópont, ahol eldőlt a verseny: Párosunknak sikerült egy nagyon jót autózni és abszolút időt jönni ezen a gyorson. Utánuk a második 18 mp-el volt lemaradva…

– Az ötödik gyors kalandos volt, versenyzőnk és Bencsik Dani navigátor egy ugratót rosszul kezdett meg, ezért majdnem eldobták az autót, utána meg lassítaniuk is kellett, mert az előttük rajtoló autónak kigyulladt a motorja. A becsúszott hibák ellenére is, az abszolút 2. helyet sikerült kiautózni a szakaszból.

– A hatodik rövid szakasz volt, ennek ellenére a csapat 8 mp-el nyerte meg, és ezzel 24 mp előnyük volt, ami miatt nyugodtabban vágtak neki az utolsó gyorsnak.

– Az utolsó, hetedig szakaszon Csabi okosan autózott, beosztotta az időt és egy abszolút harmadik idővel ért célba, így a Proformace csapata MEGNYERTE A VERSENYT!

Felhőtlen hétvége volt, szerencsére a technikai problémák elkerülték a csapatot, és élvezetes volt a Subaruval autózni. Ez a verseny tette világossá számunkra is, hogy milyen jó autót sikerült építeni, egy olyat, amivel a srácok végre megmutathatják, mit tudnak.
Első győzelmünk, a kategóriában és az abszolút értékelésben is. Ezzel a bajnokságban a kategória második helyén állunk…

Proformance Team

© Copyright Proformance Rallyesport | Minden jog fenntartva